Zašto inoutic profili?

„INOUTIC” profile odlikuju inovacije zasnovane na dugogodišnjem iskustvu i stalnom radu na napretku u proizvodnji. Ovi profili ekstrudirani su iz čvrstog PVC-a, te garantuju kvalitet po vrlo prijemčivoj ceni. Zbog fine završne obrade, održavanje „INOUTIC” profila nije zahtevno, a uz to, višekomorni presek pruža vrhunsku toplotnu izolaciju. Fabrički ugrađene sivobele diht-gume ne samo da obezbeđuju nepropusnost za vetar i kišu, već i čine da stolarija izgrađena od „INOUTIC” profila daje posebnu notu ambijentu. U našem iskustvu, „INOUTIC” sistem pokazao se kao najkvaliteniji proizvođač PVC profila na našem tržištu. On ispunjava i najveće zahteve za proizvodnju građevinske stolarije. „INOUTIC” profil odlikuje izvanredna statika, odlična termo i zvučna izolaciju, a otporan je i na ekstremne zimske uslove, lako se održava i modernog je dizajna.

Sve po vašoj želji!

Načinom dizajniranja profila napravljenih od PVC materijala, praktično se može odgovoriti željama svakog kupca. U zavisnosti od nacrta klijenta, moguće je izraditi prozore i vrata različith veličina, formi, stila i načina otvaranja, kako za staru i novu gradnju, tako i u stambene zgrade, a moguća je i izgradnju objekata kao što su okretni prozori i vrata, okretno-nagibni prozori i vrata, višedelni prozori i vrata sa stubovima i prečagama, dvokrilni prozori bez stubova, rotirajući prozori, fiksno zastakljivanje, prozori sa kosim i okruglim lukom, prozori sa prečkama, ulazna vrata koja se otvaraju na unutrašnju ili spoljnu stranu, podizno-nagibna klizna vrata, kao i harmonika vrata.

PVC profil arcade

PVC profil ARCADE sa dubinom stoka od 71 mm je takođe vrhunski 5-komorni profil visoke funkcionalnosti i veoma lepog dizajna sa zaobljenim ivicama. On nudi optimalizovanu zaštitu od buke, toplote i ima zadovoljavajuću stabilnost. Profil ARCADE zadovoljava sve kriterijume modernog građevinarstva.

PVC profil prestige

PVC profil PRESTIGE sa usklađenim dizajnom, visokim nivoom funkcionalnosti, odličnim zvučnim i toplotnim izolacionim vrednostima, u potpunosti ispunjava Energie saving Evropsku uredbu iz 2012 god.

Tehnologija ovog 6-komornog profila sa stokom dubine od 76mm, srednjom diht gumom i dobrim odabirom stakla može smanjiti troškove grejanja i do 40 %.

Karakteristike PVC profila ARCADE:

 • Širina profila 71 mm;

 • 5 komora – oble ivice koje obezbeđuju dobro oticanje i odbijanje vode;

 • Izolaciona vrednost samog profila UF = 1.3 V/m2K;

 • Izolaciona vrednost celog prozora UV do 0.77 V/m2K. Ova vrednost prevazilazi vrednosti uredbe iz 2012 god ( EnEV ) od 0.95 V/m2K\

 • Pruža mogućnost montiranja stakla debljine do 47mm za poboljšanje toplotne i zvučne izolacije;

 • Zvučna Izolacija do 44db ( zaštita od buke – klasa 4 );

 • Radi se u tri standardne boje pored bele ( mahagoni, zlatni hrast i orah ) sa mogucnošću naručivanja još 32 boje.

Karakteristike PVC profila PRESTIGE:

 • Širina profila 76 mm;

 • 6 komora – oble burence ivice koje omogućavaju savršeno odbijanje vode;

 • Izolaciona vrednost samog profila UF = 1.1 V/m2K;

 • Izolaciona vrednost celog prozora UV do 0.66 V/m2K. Ova vrednost prevazilazi vrednosti uredbe iz 2012 god (EnEV) od 0.95 V/m2K\;

 • Pruža mogućnost montiranja stakla debljine do 44mm za poboljšanje toplotne i zvučne izolacije;

 • Zvučna Izolacija do 47db (zaštita od buke – klasa 4);

 • Radi se u tri standardne boje pored bele (mahagoni, zlatni hrast i orah) sa mogućnošću naručivanja još 37 boja.

Titanium plus

Kreativnost u projektovanju i izradi „INOUTIC” profila odgovoriće na svaku Vašu želju. Širok izbor boja uneće toplinu u Vaš prostor i razbiti monotoniju gradskog sivila. „INOUTIC”, kao lider na tržistu, ponudom profila sa izgledom aluminijuma, a cenom PVC-a, otišao je korak dalje. Linija nazvana „Titanium plus” obezbeđuje najizdržljiviji i najčvršći profil do sada. Izrađuju se u bojama kako belog i sivog, tako i grafit-crnog aluminijuma.

Toplotna izolacija

Pored navedenog, PVC profili pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, otporni su na vazduh i vodu, a odlikuje ih moderan dizajn koji će samo dočarati već lep ugođaj. Zbog male toplotne provodljivosti plastike, PVC stolarija omogućava dobru zaštitu od toplote. Hladnoća, toplota i buka ne prodiru u unutrašnjost, te se novčani troškovi za grejnu energiju i klima uređaje mogu znatno smanjiti.

Okovi nemačkog kvaliteta

Pored kvaliteta samih profila od velike je važnosti i kvalitet okova jer se nakon nekoliko godina mogu javiti problemi čije bi rešavanje iziskivalo mnogo novca. Kako bismo našim proizvodima obezbedili dug kvalitet, odabrali smo nemačku firmu „SIEGENIA”.

Zaštita i obrada

Zaštita površina PVC profila praktično se ne radi. Dobijen procesom ekstrudiranja (izvlačenja), profil se ugrađuje kao takav. Naime, svaki od profila presvučen je samolepljivom zaštitnom folijom koja se skida pri ugradnji.

Uštedite

Uzimajući u obzir podatak da 70% gubitaka energije potrebne za zagrevanje odlazi na vrata, prozore i spoljašnje zidove, važan je izbor, ali i kvalitetna ugradnja potrebne stolarije.
PVC profili deo su svakodnevne građevinske proizvodnje i visoko se kotiraju. Izvanredan kvalitet osigurava potrebnu čvrstoću i nosivost, a elementi izvedeni od PVC profila statički su vrlo stabilni. Pored ovoga, PVC profili osiguravaju i kvalitetnu toplotnu i zvučnu izolaciju, otpornost na vazduh i vodu, te svakako i moderan i upečatljiv dizajn. Usled male toplotne provodljivosti plastike, PVC stolarija omogućava dobru zaštitu od toplote. Troškovi za potrošnju energije za grejanje, odnosno klima uređaje, zbog neprodiranja hladnoće, toplote i buke, mogu znatno biti smanjeni.

Želite da Vam skrojimo stolariju po meri?

Zatražite ponudu
Brzo | Profesionalno | Nemački kvalitet