Proizvodnja PVC prozora

Proizvodnja naših PVC prozora i vrata vrši se u skladu sa svetskim standardima. Zadovoljene su sve norme u pogledu kvaliteta, sigurnosti i zaštite životne sredine. Odgovaraju našem podneblju i dobro podnose klimatske promene. Smatramo da kupac zaslužuje najbolje. Zato su naša PVC stolarijaPVC prozori PVC vrata od vrhunskog kvaliteta, sa isto takvim termoizolacionim osobinama. Njihovo montaža je jednostavna, a održavanje nije zahtevno.

Uz vrata, PVC prozori predstavljaju veoma važan segment asortimana PVC stolarije. Gotovo svaka prostorija ima prozore i vrata, što te otvore čini posebno važnim pri u gradnji novih objekata, ali svakako prilikom renoviranja starih. Ranije su prozori samo služili da bi obezbedili dovoljno svetlosti u prostoriji, pružili izolaciju i omogućili provetravanje. U savremenoj arhitekturi su mnogo više od toga.

PVC prozore izrađujemo u sledećim oblicima:

Izrađuju se od dimenzija 50×50 do dimenzija 140×140. Od sistema otvaranja mogu sadržati samo okretno otvaranje ili zajedno okretno i nagibno to jest kip otvaranje. Jednokrilni prozori mogu biti opremljeni komarnicima, roletnama, podprozorskim daskama, okapnicama i ostalom prozorskom opremom.

Dvokrilne prozore sa tzv. lažnom prečkom proizvodimo od dimenzija 100×100 do 180×160. Standardno, kod ovog tipa prozora važno je da se na jednom krilu nalazi ručica i to krilo je moguće kipovati i otvarati normalno tj. okretno. Drugo krilo dvokrilnog prozora sa lažnom prečkom ne sadrži ručicu i njega je moguće otvarati samo okretno. Dvokrilni prozori sa lažnom prečkom su najzastupljeniji zbog toga sto se otvaranjem oba krila dobija čist prostor, tj, nema prečke između dva krila.

Dvokrilne prozore sa T prečkom izrađujemo od dimenzija 100×100 do dimenzija 240×140. Karakteristika prozora je da je moguće svako krilo otvarati i okretno i na kipovanje. Kada se otvori prozor između dva krila nalazi se takozvana T prečka.

Your Content Goes Here

Koriste se kada postoji potreba da se određena površina zatvori bez potrebe da se naknadno otvara radi provetravanja. Najčešće se koriste u kombinacijama sa prozorima. Na taj način cela investicija je pristupačnija za 40% u odnosu na elemente koji mogu da se otvaraju. Fiksni elementi kao i prozori mogu biti ispunjeni staklom ili belom pvc ispunom.

Racionalna investicija

Uzajamno sa usavršavanjem materijala za proizvodnju stolarije, povećale su se i prednosti koje korišćenje stolarije pruža. Tako, danas se prozorski elementi izrađuju od PVC profila i obezbeđuju visok kvalitet i funkcionalnost, toplotnu i zvučnu izolaciju, moderan dizajn, lako i jeftino održavanje, a uz to i raznovrsnost u pogledu oblika samog proizvoda.

Nemački kvalitet

PVC stolarija koja se proizvodi od Inoutic profila zadovoljava sve domaće standarde proizvodnje (po JUS-u), ali i sve standarde Evropske unije ‒ propustljlvost vazduha, termička propustljivost, zvučna izolacija, otpornost na vodu i sl.) Ovi proizvodi predstavljaju najbolji odnos kvaliteta i cene.

Ekonomično i trajno

PVC prozori su primer vrhunske tehnike i dizajna. Oni su kombinacija pažljivo odabranih profila i kao takvi su prepoznatljiv po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti. Imate dovoljno razloga da dotrajalu stolariju zamenite modernim i ekonomičnim materijalima koji će Vam pružiti zaštititu od nepovoljnih vremenskih uslova, uneti toplinu u prostorni ambijent, ali i znatno smanjiti troškove.

Eco-friendly

Veliki broj profila koji su u ponudi na našem tržištu sumnjivog su porekla (reciklirana plastika ili plastika od medicinskog otpada), te je važno posebno istaći ekološke standarde koje Inoutic PVC profili zadovoljavaju u punoj meri.

Veleprodaja

Proizvodnja PVC stolarije, ali i njena prodaja, usled velike potražnje naglo rastu. U svojoj proizvodnji spremni smo da odgovorimo na sve zahteve u pogledu količine i oblikastolarije i za potrebe građevinskih preduzetnika (građevinska stolarija).

Prednosti PVC prozora

  • Prozori PVC profila su čvrsti i izdržljivi.

  • Otporni na visoke temperature, mehanička oštećenja i sl.

  • Pogodni su za uklapanje.
  • Zadovoljavaju sve estetske prohteve.
  • PVC prozori i vrata u velikoj meri štede električnu energiju.
  • Visoko su cenjeni na tržištu.

  • PVC prozori naše proizvodnje zadovoljavaju postavljene norme u čvrstoći, toplotnoj izolaciji i zvučnoj izolaciji, a sve ostalo se u skladu sa Vašim zahtevima može nadograditi.

  • Kvalitet PVC prozora garantuje višekomorni sistem, kvalitetni okovi koji prozorima obezbeđuju stabilnost, a Vaš dom osiguravaju od nasilnog otvaranja i provala.

Želite savršen PVC prozor po Vašoj meri?

Zatražite ponudu
Brzo | Profesionalno | Nemački kvalitet