Ulazna vrata iz naše ponude, kao i ostala stolarija PVC i ALU profila, mogu u potpunosti izmeniti Vaš dom i uneti poseban ambijent. Izborom naših profila nećete izvući korist samo na materijalnom planu.

PVC ulazna vrata / elegancija i sigurnost za vaš dom

Ulazna vrata nisu samo jedan od elemenata dizajna, ona sama takođe moraju ispuniti određene zahteve. Moraju funkcionisati potpuno pouzdano, štititi od vremenskih uslova i pružiti maksimalnu sigurnost. Naročito su važne visoka stabilnost, optimalna toplotna i zvučna izolacija, zaštita od provala, dug vek trajanja, te svakako vrhunski dizajn.

Visok kvalitet vrata naše proizvodnje ogleda se kroz vrhunsku toplotnu izolaciju i izuzetno visoku čvrstoću. Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana za dvadesetogodišnji vek trajanja. Stabilnost već samo po sebi vrlo stabilne konstrukcije može se dodatno povećati patentiranim metalnim ugaonim spojevima. Ulazna vrata se mogu opremiti i bravama sa više tačaka prihvata i posebnim okovima, tako da se može obezbediti vrlo visoka zaštita od provale.

Preuzmite katalog

Katalog ulaznih vrata

Želite ulazna vrata po Vašoj meri?

Zatražite ponudu
Brzo | Profesionalno | Nemački kvalitet